Dnevi odprtih vrat Zavoda Svet montessori Nova Gorica

Izobraževanje otrok od 1. do 6. razreda v šolskem letu 2021/2022

Se želite pobližje seznaniti s pedagogiko montessori in se prepričati, ali je to prava izobraževalna pot za vašega otroka?


V Zavodu Svet montessori Nova Gorica se trudimo otrokom nuditi vse aktivnosti, ki jim omogočajo, da dosežejo potrebno znanje in učne cilje za nadaljnje izobraževanje ter da v polni meri razvijejo svoje potenciale. Prednosti našega okolja so strokovni pedagogi montessori, prisotnost vrhunskih učnih pripomočkov, t.i. materialov in usmerjenost v otroka. Delujemo v trijezičnem okolju, kjer tuje jezike učijo in govorijo materni govorci. 


Letos bodo dnevi odprtih vrat Zavoda organizirani nekoliko drugače kot običajno. V kolikor razmišljate, da bi otroka vključili v naše izobraževanje po metodi montessori, vas vabimo, da nas najprej kontaktirate na telefonsko številko +386 (0)41 486 998 ali nam pišete na info@svetmontessori.si. Z veseljem vam bomo predstavili dejavnosti našega zavoda in vam odgovorili na vsa vprašanja. V kolikor nam bo situacija omogočala, se lahko dogovorimo tudi za individualno srečanje, ogled naših prostorov in predstavitev materialov ter načina dela v okolju montessori.


Več o našem Zavodu in pedagogiki montessori si lahko preberete tudi na naši spletni strani.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn

O ZAVODU

Zavod Svet Montessori, šolstvo

Cesta 25. junija 1B, Kromberk

5000 Nova Gorica

PRIJAVA NA E-NOVICE:

O ZAVODU

Zavod Svet Montessori, šolstvo

Cesta 25. junija 1B, Kromberk

5000 Nova Gorica

PRIJAVA NA E-NOVICE:

Copyright © 2020 Svet montessori Nova Gorica. Design by Studio AF. All Rights Reserved

Copyright © 2020 Svet montessori Nova Gorica. Design by Studio AF

All Rights Reserved

SL