Montessori strokovna predavanja za odrasle

Montessori pedagogika ni nekaj, kar bi bilo omejeno samo na montessori učilnico, ampak gre za pristop, ki lahko bistveno pomaga tudi pri podpori razvoja in učenja otrok v domačem okolju ter v učilnicah tradicionalnih osnovnih šol.

Zato smo oblikovali serijo praktičnih, strokovnih predavanj, ki bodo udeležencem približala vzgojo in poučevanje po metodi montessori in jim na konkretnih primerih pokazala, kako poteka poučevanje tudi v našem zavodu in kako lahko metode montessori uporabite tudi za lažje učenje doma.

Na prvem srečanju vam bodo naši pedagogi predstavili poučevanje slovenskega jezika. Prepletli bodo nekaj teoretičnih osnov s praktičnim izkustvom velike zgodbe in predstavitev s posameznih področij, ki sestavljajo poučevanje jezika v naši šoli.

Sledijo predavanja na temo tujih jezikov, matematike in geometrije in naravoslovja. Predavatelji so pedagogi našega zavoda.

Datumi predavanj:

21. 11. 2022
Slovenski jezik v šoli montessori – program

8. 12. 2022
Tuji jeziki v šoli montessori
 
16. 1. 2023
Matematika in geometrija v šoli montessori
 
2. 3. 2023
Naravoslovje v šoli montessori
 

Vsa predavanja se bodo začela ob 17.00 uri in bodo trajala predvidoma 90 minut (ena ura predavanja in čas za vprašanja in ogled materialov).

Vsa predavanja bodo potekala v živo v Zavodu Svet montessori, Cesta 25. junija 1b, Nova Gorica.

Cena posameznega predavanja je 20 evrov, cena sklopa vseh štirih predavanj pa 65 evrov. Vabimo vas, da skupaj poglobimo in osvežimo svoje znanje na zanimiv in razgiban način.

Za prijave in podrobnejše informacije nam pišite na info@svetmontessori.si ali pa nas pokličite na 041 486 998. Število prostih mest je omejeno.

VLJUDNO VABLJENI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn

O ZAVODU

Zavod Svet Montessori, šolstvo

Cesta 25. junija 1B, Kromberk

5000 Nova Gorica

PRIJAVA NA E-NOVICE:

O ZAVODU

Zavod Svet Montessori, šolstvo

Cesta 25. junija 1B, Kromberk

5000 Nova Gorica

PRIJAVA NA E-NOVICE:

Copyright © 2020 Svet montessori Nova Gorica. Design by Studio AF. All Rights Reserved

Copyright © 2020 Svet montessori Nova Gorica. Design by Studio AF

All Rights Reserved

SL